Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula spår

Gula spår
hål i bottnar

inte lika belevat
mer som en låga

som tänder min morgondag
och drar mig till fjärrymder
under kall jord







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-11 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det som inte är så belevat känns väl värt att följa. Mångbottnat. Eller kanske med ett hål i botten. Fint.
2019-04-11

  Algotezza VIP
Lite mystiskt bildspråk. Enkla ord men gåtfulla.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP