Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-05-29 kl 15:02


Gryning III


invid synranden
stiger i dunklet
ett brinnande klot

målar rapsfälten
smörblomsgula,
medan de grå himlafåren
vandrar vilsna omkring

söker sin herde
över himlavattnet

*

Kommentar Gryning III

Thimothea "Tycker mycket om din fina dikt"
2015-05-29




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-04-02 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP