Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
elände beskrivs inte, sånt skriks tyst ur förtvivlade ögon.


Hopplösheten tog priset



torpet var litet och vintrarna långa

svälten tärde hårt, isoleringen tog
sin beskärda del av husets värme



Sen att se sin kärlek, livets enda lilla
gnista av ljus och meningsfull värme
förvandlas till ett groteskt kadaver...






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 23:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Det var inte bättre förr i tiden
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP