Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~PHILOSOPHIE PRINCIPIA NATURALIS~

Instinkten säger mer än intelligen-
sen,för den manipulerar inte.

Ett av människans bästa varnings-
system är öronen.

Den fysiska kroppens begåvning,
överträffar i mångt och mycket
hjärnan.

Den mänskliga intelligensen är
överdriven och överskattad.

När allt kommer ikring framstår
människan i förhållande till djuren
underlägsen.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2019-04-03 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP