Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns inte bara i himmelen!

Änglar finns inte bara i himmelen.
Dom finns nog mest på jorden
Änglar kan man se lite vartsomhelst
Det kan vara svårt att se dom
Men dom finns.
Dom ger en bra råd och älskar en för den man är.
Även om dom är jobbiga. Säger sanningen, tjatar och
Inte lämnar en ifred.
Lämnar mig inte fast jag är förjävligt och säger
Lämna mig ifred. Lämna mig ifred.
Nej dom kommer aldrig lämna mig ifred.
Dom kommer alltid finnas där ändå.




Fri vers av Tina79
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-03 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79