Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hej

Hej hej

det är nu vi ses

det är nu vi möts

och vädret är si

och jobbet är så

och släkten mår bra

och snart är det påsk

och sen är det pingst

och sen blir det jul

och frugan mår bra

och gubben går an

och morsan är sjuk 

och pappa är död

och när ska vi ses

och när blir det vår

och när blir det sommar 

var det då vi sågs

var det då vi reste

var det då vi kom hem

blir det då vi firar

blir det då vi möts

blir det då vi ses 

och annars är det bra

och annars är det si 

och annars är det så

Hej då

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-03 04:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text, tror vi är många som känner igen oss i något sammanhang.
2019-04-03

  Anya VIP
Åhh så bra. Gillar både rytmen och innehållet med väderpratkänsla. Du fångar sannerligen verkligheten här. Strålande. Sparas!
2019-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
klarögt humoristiskt om ytspråket och det ytliga - och väsentliga! - mötet!
2019-04-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
HEJ, hej, det typiska svenska språk jagade uppsättningarna.
mycket intressant. I "allt för Sverige" man lär sig mycket om svenska seder,
tack.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP