Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vildogge, du vet vem du är


Jag har kommit för min tavla!


Ters på vinterns svarta väg
vid överkastad himmel
du skulle bara må

Stoppvapna, dra, bedräg!
Ett cumulus bland vimmel,
skiftar doriangrå

Påvskjutsnunnan blommar
på kantpåmittenrikets rand
Var du oplockad därhemma?

Loudunmurfallna sommar
mullret blev vit sand
runt guds fredsklämma

Otippade apokalyxer
och de firar midgårdslut
i zevsstorm och torsvavel

Spelar falskt för Luxifer
i en hotfull tribut
Ligg still ormjävel

I waterworld var haven rena
Du lever i en simulation!
Och fram till nu gick tiden bort

Om bara fler av oss va sena
Själös är han svag i själatron
Massa energi utan transport




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-04-03 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd