Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Millenniets Humorist, greg


Livet för dummies 13


Jag har ett ont i min mage som säger mig det är nåt på gång
Ingen kommer kunna lura mig igen, jag har ett motgift
I min gryta kokar drömmen, bot för konspiration
I grytan kokar min dröm, recept på grann konspiration

Lars Henrik Andersson för många år sen, översatt av mig nu

Min konspiration är att hitler blev påve och att nassarna hela tiden var en front för det heliga vet. Den är ett Fitzcaralldoäventyr från louduns fall till Brexit. Som åter mördar freden som även där stod fast bland kattlik och hugenott. Millenniets roligaste bok är fortfarande gregs yrande om att hitler var en brittisk agent. är det betydelsebärande att crowley var på plats vid revolutionerna i ryssland, på uppdrag av den brittiska kronan? Ja, och all blodmagi är kul den med greg, men hur viktigt var egentligen kokainet och homosexualiteten. Jag gillar din tes greg, att hitler var en sexuell deviant som gömde sig bakom vilken galen förening som än må skydda honom (men du borde broderat ut den, sex säljer).

Men bara till det yttre. Då han tjänade vatikanen hela vägen från att Ariel gick iland och började dödspatrullera och rakt genom genrepen i jugoslavien till genrepet därhemma på psykena, demonstrerat av vår konungsmorfar, som betalade KALASET. Räkningen blir tanken, skikt och grupper, stoltheten, religionskrig, och den gammelilluministiska villfarelsen att sex och droger fungerar lika bra som kontrollmekanism som inkvisitionen. Problemet var när vi gav folk ämbeten som inte kom från vatikanen. Därför brexit/återupptagen religiös terrorgräns. Det handlar, som i överdrivet manipulativ religiös litteratur, om att emotionellt äckla, socialt äckla och annan oglad skit, ni vet.


Som påve fick Hitler massor gjort. Skapade fler kardinaljer och prostar än vad kyrkan hade gjort genom hela historien på några år och återtog den katolska stormaktspositionen. Och byggde ut en massa föreningar. Som var sexuellt devianta.

Malmörörelsen flyttade inte bara stackars rädda nassar via sverige till argentina, utan hjälpte även till att katolicera sydamerika.

Det skrämmande med teorin är att föreställa sig, wilsonskt, dessa thulemän under gyllene gryning som bara inställda på att bli transcendentalt upplysta genom storskalig energiutbrott via antingen enorma sexuella massperversiteter eller genom snabb massdöd. Om jag dödar tillräckligt många på galnast sätt snabbast blir jag odödlig som en seriefigur. Hur ni än vrider på det vänner, där har ni motivet. Självklart inte undantaget de brittiska earlarna och vad de nu har. Galna blodsmagiker och mörka messias, påpekar greg, och detta är ju faktisk historia.




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-03 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd