Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor på ett bord



Smulor på ett bord

En andedräkt som dröjer sig kvar.

Värmen från en människa

Som var på besök

Slog sig ned

Vidrörde min stund

Men som sedan hastade vidare
Till sin tillvaro

Som jag inte vet någonting om

I ett nafs var hon borta

Hon märkte inte ens

Att jag tog notis




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-03 08:04



Bookmark and Share


    snöö
Fint diktat, berörande!
2019-04-14

  BenGust VIP
Sådant är livet ofta. Du hinner inte mer än slänga upp en skärva liv förrn stunden är över.

2019-04-04

  Lottie Ålhed VIP
Omväxlande i sin form med fina uttryck som andedräkten som dröjer kvar liksom värmen och det lite snopna slutet..
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP