Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biskopsstenen

Den eviga själen
intill biskopsstenens
mossiga rygg

Alldeles nära
den ständiga strömmen
av liv som passerar
mellan rader av
minnesstenar och kors

I cirkelgång runt
klockstapel och kapell
lösgörs en säregen kraft

Alltid närvarande

I starens letande efter
mask och den
orädda fältharens
genomskådande blick




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-04-03 09:19



Bookmark and Share


  Viksten
Poesi av hög klass
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP