Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självhypnos

 

 

bakom hennes yttre dolde sig bedrägligheten

hon manipulerade sin omgivning

så till den grad att de såg henne som högre stående

de till och med utförde handlingar hon inte förväntat sig

 

makten berusade och förtjusade henne

så lekande lätt det var att få människor villiga

de till och med lät egna behov komma i andra hand

satte sina egna familjer på undantag

 

till sist manipulerade hon sig själv

till att tro på det hon sagt till andra

hon var helt övertygad om att det var sant

hon satt fast i det nät hon spunnit för andra

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-03 10:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sådana finns det många av. Bra skriftat!
2019-04-04

  Bodingen VIP
Rackarns Annie Lööf
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP