Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturminne

Passerar
naturminnesstenen
Viker om hörnet
in på kyrkogården

Möts av vårvindens
dansande torra löv
som skyndar sig före
utmed den välkrattade
grusgången

Läser namnen
Räknar år
Spekulerar och
spankulerar

Kransarna
med rosor och tulpan
Vita liljans vackra form
Stora vårlika tulpanbuketter
i en cirkel nedanför kapellet
som en sista hälsning

En stund i solen på en bänk..
Därefter ilar tanken...

Den som redan rundat
biskopsstenen
före mina egna steg
och bara vill hem




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-03 10:17



Bookmark and Share


  Stay Golden
The sweetest necromancer in town <3
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP