Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-08-03 10:02 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Regnblomman



regnblommans tårar
faller som skärvor i min själ
du viskar stilla, vill inte störa
ändå djupt som källvatten
blickstilla och orört
du är den lätta droppen
fjärilen som flyger
och alla skyar flammar i dess djup
spiller regn av rosor
över såren

*

Kommentarer på regnblomman
Öknens Ros - 2017-08-03 13:15
fina bilder, vackert.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-04-03 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP