Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björk - Haiku

 

 

när björkens "öron"

brett ut sin skira slöja

står vår i sin skrud

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-03 11:09



Bookmark and Share


  M.Eta
Vackra vårord om björken!
2019-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Våren i ett nötskal!
2019-04-04

  Bodingen VIP
"Där björkarna susa"
2019-04-03

  Per Drysén
Tillfälle som inväntas
2019-04-03

  Judas Ekholm VIP
Väldigt målande.
2019-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med vårkänsla!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP