Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄR SIG I MORGONRODNAD

 

Dagen stiger upp

sömndrucken

 

ur nattens 

mörka armar

 

klär sig

i morgonrodnad

 

strövar utmed

horisontens linje

 

doppar tårna

i havets stillhet

 

nya dagen

ännu obrukad

 

obekymrad

om livets faror

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-04-03 18:11



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert diktat!
2019-04-06

  Poeten Salvador VIP
Funderar på "mörka armar"
2019-04-04

  M.Eta
Vackert skildrat!
2019-04-04

  Fulbergarn
Härligt härligt
2019-04-03

    ej medlem längre
Du iklär dikten ett bländande bildspråk som lämnar efter sig ett särskilt skimmer. Verkligt vackert!
2019-04-03

  Öknens Ros VIP
Så poetiskt att man blir rörd.
2019-04-03

  ULJO
Så fin text.
2019-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2019-04-03

  Feliaxel VIP
Så vackert du målar med ord
2019-04-03

    ej medlem längre
farligt
2019-04-03

  MissFluff
Vackert sätt att betrakta en ny dag skrivet med vackra ord!
2019-04-03

  Judas Ekholm VIP
Vidunderligt vacker!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP