Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONUNGSLIGT BESÖK - tanka

Duvor skrider fram

fisförnäma på räcket

flyger till tallgren

nu ska tronföljden säkras

drottning kuttrar bestigen




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-04 16:55



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jag ler...de är fina att se på men inte på ens balkong..fin text!
2019-04-06

  M.Eta
Duvor är vackra att titta på, har ett gäng som kommer och rensar efter småfåglarnas ratade frö på marken. Bra text!
2019-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
haha - ja, bra!
2019-04-04

  Feliaxel VIP
Duvorna är vackra men ibland ställer dom till problem
2019-04-04

  Öknens Ros VIP
Läser med ett leende på läpparna.
2019-04-04

  Poeten Salvador VIP
Jag är rasande på duvorna som sätter sig på min balkong
2019-04-04

  Niliboy
Mycket roligt!
2019-04-04

  ULJO
Naturens gång i din fina text.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP