Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pravim se /Jag låtsas

 

Pravim se

Da se radujem proljecu 

Da sam sretan i bezbrizan 

 

I znam da svi vide 

Da to tako nije  

Ali se pravim da ne znam

 

 

Jag låtsas 

Att jag gläds åt våren 

Att jag är lycklig och bekymmersfri 

 

Och jag vet 

Att alla kan se 

Att det inte är så 

Men jag låtsas

Att jag inte vet 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 10:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Att spela teater är aldrig bra. Mångas depressioner utlöses nu.
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP