Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden var allt du fick

Du frågade mig

Hur har din dag varit

Men i samma stund som jag yttrat mitt svar
Såg jag färgen vika från ditt ansikte
Kroppen rygga bakåt som av en smäll

Ty du hade förväntat dig detta
Ett soligt leende tillsammans med
Tack bra hur är det själv

Men det svaret du fick den eftermiddagen
Var ingenting annat än bara

Tystnaden




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-03 12:53



Bookmark and Share


  ULJO
Sägs inget vet man inget. Tystnad talar sitt tydliga språk.
2019-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Tystnaden talade sitt tydliga språk!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP