Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV visar en möbel el dyl interiör per dygn, t.o.m. annandag påsk


PåskSkåpet Lucka 3 : TamburMajoren

 

 

 

på knoppen hans hatt Borsalino

 

beredd träda in i saloonscen

 

längs 30-talsrullande hästkraft

 

i frackfickan trepack med spelkort

 

skall lägga Chicago till askkopp

 

belysa chokladbruna burspråk

 

mens skosulor snabbt byter skuggor

 

de svenska på fredlig zon hoppas

 

och klättrar längs svindlande stuprör

 

där råttsvansar dricker sig döda

 

tills solskenet skrotar pistoler

 

på kroken ful fisk paraplyspänd

 

blir fälld neri kammarens byrå

 

dock hatt hänger kvar bland miljoner

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 14:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar din påskkalender. Intressanta föremål i herrbetjänten. Ordrik lyrik.
2019-04-12

  Nanna X
En herrbetjänt som låter oss ana herren bakom betjänten. Var sak på sin plats.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP