Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDENS TEMPO IGEN

är detta tidens tempo?

då vill jag hoppa av

och inte längre vara

en armbandsurets slav

det är urbanisering

och industrialism

som skapat detta tempo

och folks materialism

 

och hjärt- & kärlsjukdomar

har ökat avsevärt

den inre mänskans liv är

dock skralt och undernärt

ja, ekorrhjulet snurrar

och massan rusar på

med pumpar som tar stryk och

ett alltmer fasligt sjå

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2019-04-03 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP