Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag HATAR Harry Potter och ALLT som Satan gjort och gör.


BRÄNN ALLA HARRY POTTER-BÖCKER!

Bränn alla Harry Potter-böcker!

De är skrivna av en häxa

Bränn alla Harry Potter-böcker!

Lär djävulen en läxa

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-04-03 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP