Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvind

När du
öppnar bildörren
tar vinden i
som hårdast

bjuder upp
tre partitur
ur baksätet
att yrvaket bäras
i virvlande dans
till högljudda skratt
när de gläds
åt varandras
krumsprång
avista

bort ner
över nejden
så det ekar över kyrkogårdar
och över ännu
ej skådade
lyckorus




Fri vers av Petter Wingren
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-03 15:53



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Komprimerad livsbejakelse på burk - Kom och köp!
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren