Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkärlek-haiku

Hjärtat bultar
Blodet rusar hett
Vårkärlek spirar




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 16:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek i luften! Fin vårhaiku!
2019-04-04

  Öknens Ros VIP
Ja, är det inte märkligt med alla känslor som väcks till liv om våren?
2019-04-03

  ULJO
Kärlek på våren, varje dag. God kärlek alltid
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP