Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du..?

Andas samma luft.
Häftiga andetag.
Bländas av lusten i dina ögon.
Blundar.
Ljudet av dig nära mig.
Gungar mig.
Rör vid mig.
Nuddar min själ.
Endast här. Här! Här!!




Fri vers av pappapoetdotter
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-03 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter