Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möter horisonten ensam


Horisonten



Snärjd i egna bojor

Ger sig ut på öppet hav

Utan löfte om trygga hamnar

Försöker leva igen




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-03 19:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Framtiden är öppen och känslan slår djupt!
2019-04-10

  Nimbus VIP
Snyggt diktat!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem