Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Bladen drar ihop sig vid beröring. Stressa inte växten genom att röra vid den ofta.


blomster

jag är som en sensitiva*
eller en gullviva
jag stänger mig när det blir för hårt
och när allt känns för svårt

när nattens tunga mörker kryper på
och den är sådär askgrå
det är då jag måste mig förmå
att fortfarande tänka på det havsblå
och att det inte än är ridå
jag måste bara fortsätta bestå

jag är skör
för
vid beröring skyddar jag mig
snälla, förgätmigej





Bunden vers (Rim) av kamrat
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat