Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsen skrattar


måsen skrattar
medan jag går sönder
däremellan tomt

tomhetens
strävan fyller i
ord för ord

ordrikedom
ett kungarike
av sitt slag

är slaget vunnet
drar mig tillbaka
måsen skrattar




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-03 19:59



Bookmark and Share


  Engel
Snyggt ihopknuten livsbetraktelse.
2019-05-07

  Lars Hedlin
Orden går djupt ner och känns starkt inom! Oerhört bra skrivit! kram
2019-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Du har en speciell förmåga att klä dina tankar och känslor i ord!
Bra skrivet.
2019-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
<3 - kram!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP