Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen


talar med ögats tonfall
jag talar inte människospråk
ditt språk

Jag talar själens


Jag ser skapelsens ansikte
Din närhet bultar i min strupe
andas i mina lungor



tänk att få komma tillbaka och återvinna
vårens blommande löften

under hovarnas gräs





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2019-04-03 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP