Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implosion

 

 

*

Det där ljudet som kommer,
när läppar så hårt håller emot,
och tårarna söker en annan väg ut,
men de stannar på insidan,
precis mellan tänder och läppar


Det där ljudet som kommer,
när insikten av den inre smärtan,
som länge förseglat sig som tomhet,
bara vill trängas ut och kaskadskrikas,


men som hindras i all hast,
när vanan av förnekelse träder fram

*

 

 




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-03 20:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Plågsamt, borde rimligen va en form av befrielse sätta känslan på pränt
2019-11-01

    ej medlem längre
Så sant och så bra
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP