Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår


Vårglädje


jag gläds idag
åt våren som kommit
åt kungsängsliljans gracila stjälk och
nickande klocka
åt en bofink som plockar bland fjolårsfrön och
åt tofsvipeäggen i boet på grästuvan
gläder jag mig idag




Fri vers (Fri form) av majola VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-03 21:50



Bookmark and Share


  SatansSon
bra den här!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP