Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug inte håll er till sanningen

Att ljuga är politiker bra på
sanningen verkar vara en stötesten
den är för obekväm och man gör
en hel del för att den inte ska komma ut
man mörklägger vinklar och vrider
lögnen verkar vara deras ledstjärna
de verkar inte fatta att den leder
dem själva på en väg som inte bådar gott
det är som att så frön i möglig jord
skörden blir i slutändan dålig och
illaluktande för omgivningen
lögner håller aldrig i längden
lögner brukar vittra sönder
resultat syns hörs och märks
över hela samhället och folk
märker att det som kommer
ut deras munnar inte stämmer
verkligheten har hunnit ikapp
sanningen avslöjar dem!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 22:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sådd och skörd.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP