Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARJE NATT ÄR EN KAMP

En kamp mot kroppslig svaghet

En strid mot fysisk brist

Fastän jag inte orkar

den tvingar mig till sist

Ett utdraget inferno

så tungt och meningslöst

En hjärna som vill sova

men sliter hårt, nervöst

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-04-03 22:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låter som en seriös diktares vedermödor.
2019-04-03

  M:tin
Bra jobb du gör iallafall!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP