Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksam

säg
inget mer
nu

tack för idag

vill landa
i mitt hem
i min säng

allsköns tankar
rusiga av sol

buss och bus
lek och promenad

kär man
kärt barn

tacksam är jag
för allt jag får
vara med om

för livet inom
och omkring
nattens famn

våra djupa andetag
och din hand









Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-03 23:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
...lov och det tycker jag om!
2019-04-04

  Respons VIP
Du sjunger tacksamhetens
2019-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver livets glädjeämnen! Man har mycket att vara tacksam över. Det ska man inte glömma.
2019-04-04

  Kungskobran VIP
Härlig livsglädje i poesiform
2019-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje, kärlek, värme och gemenskap!
2019-04-04

  ULJO
Underbar bild av lycka och tillhörighet. Bli varm av läsa sådant.
2019-04-04

    ej medlem längre
Livet och dess stunder av lycka när man tillhör någon och kärleken besvaras. Att kunna se och uppleva livet och må väl. Feelgood helt och hållet.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP