Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma Berlin

Jag ringer 

till mamma Berlin

mitt i natten 

och frågar

hur många generationer

av konstnärlig smärta

som krävs

innan dödsmaskinens

herrar och offer

kan förenas

i en folkgemenskap

värd namnet

 

Hon svarar

lägg dig ned 

och sov

låt dina drömmar

ge dig svaret




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 03:08



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, låt drömmen, konsten, musiken och poesin söka sina olika svar - för med förnuftet kan vi aldrig besvara hur vi ska gå vidare när det värsta hänt, hur "herrar och offer kan förenas i en folkgemenskap värd namnet"
2019-04-04

  Kungskobran VIP
I had a dream, I had a dreeeam....
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP