Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg fritt

fågel

blå som himmelen
blå som havet

frihet och dårskap
levnadsglädje på vilda fält av vitsippor

flyg över
saltvatten och jordgubbs ängar

sov på vita dunfjädrar över änglahem och
människoland.

Valsa till musik spelad av diamant violer
läs under lönträd av guld

fortsätt kvittra
i en evig sång

tills himmlaportarna öppnar
mina stängda ögon
















Fri vers av Nerdissta
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-04 03:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag riktigt hör inlevelsen texten

2019-04-04

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2019-04-04

    ej medlem längre
Fick jag uppleva allt detta skulle jag ofelbart vilja förvandlas till en svävande fågel.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta