Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Watching it wane

Dirty window pane
Mirroring a widow's pain
Willow in the rain




Bunden vers (Haiku) av Verner Ask
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-04 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask