Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du ska göra som Svensson gör"


Människoflocken

 

Människors flockmentalitet

avgör ofta

hur man beter sig

på många områden




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP