Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinning

Om alla återvinner
Jorden då säkert består
Att ingen gör det
Jag inte tanken förstår

Alla måste hjälpas åt
För jordens överlevnad
Komma överens i alla länder
För att i framtiden kunna ta i havet ett bad




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-04 11:41



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så sant som du skriver
2019-04-06

  M.Eta
Bra! Moder jord borde behandlas som alla mödrar! Med tacksamhet för vad de gör och de finns! Vad vore vi utan!
2019-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och tänkvärt diktat!
2019-04-04

  ULJO
Som nu är håller jorden på att förtvina. Om 100 år finns ingen jord om inget görs.

Lyssna på dig och Greta Tunberg.

Världen lär av dessa upprop.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP