Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo Gud

I det mesta av jordelivet gillar jag att gradvis lära mig
Som till exempel att på skidor ta mig nerför allt brantare backar
Även om Du erbjöd världsklass som typ gudagåva skulle jag säga pass
Men du Gud, om du frågade mig om inympning av snabb mognad, av populister, ligister, hemmapugilister, våldtäkts”män” med flera etc skulle jag säga: go for it utan tvekan




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-04 13:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är Satan Mats.
2019-04-05

    ej medlem längre
Gud som haver
Gud som dömer
Gud som skapar
Gud som glömmer

Far som fängslas
Barn som drömmer
Mor som ängslas
Gud som glömmer

Falska vänner
Glasen tömmer
Festens kärna
Gud som glömmer

Ulven kommer
Fåren gömmer
Ständig fruktan
Gud som glömmer

Gud som haver
Gud som dömer
Gud som skapar
Gud som glömmer







2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP