Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och allting blev svart



Bullen var enormt stor redan. Människorna vara rädda för den och dess slickande mun.
Några barn kunde inte låta bli att smaka på den, och då växte bullen och var 100 meter hög. Och allting blev svart. Bullen började rulla och folk blev livrädda för dess fryntliga utstrålning. Den kräktes någonting grönt och slemmigt, och många var dom som drunknade i det. Och allting blev svart. Den frekventiella statiska kraften i bullen var fantastisk, och folk började vallfärda in i dess buk som nu var lika stor som en katedral.
Vad ingen anade var att en Gud från en annan galax manifesterade sig som bullen.
Alla människorna i bullens buk förvandlades till pyttesmå ödlor som pep och jämrade sig. Och allting blev svart. På den sjunde dagen var bullen 1 km hög och statens luftförsvar började att skjuta på den. Bullen blev vred och växte, och täckte nu hela Stockholm. Inuti den så växte en ny religion fram och bullen pruttade ut små bullar som blev till vallfärdsorter i hela världen. Ingen svalt i världen, och bullarna var medicin mot alla sjukdomar. Bullarna började sjunga. Och allting blev svart.  




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-04 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP