Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plexiglas hjärtgemak

buss ner till plastkirurg
i hennes väntsal
där sitter vi som moddat oss
för lite vänskap
min granne, kattöron
jag skar min hals
på nåns ryggskott

och hon sa när jag kom in
att allt ser bra ut
du behöver ingen plast
och gula tänder är en smaksak

jag sa
det är inte det jag menar
jag vill sluta dölja mig
kan du öppna upp min kropp
ge mig hud i plexiglas
så dom kan se
om jag har hjärta kvar








Fri vers av Love Död
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-05 17:15



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det finns där. I dina texter. Hjärtat.
2019-04-07

  SatansSon VIP
jag ville ha papper iställer för hud en gång då jag hade klåda.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död