Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning eller konsekvens

mellan raderna
under borden
smyger de och gömmer sig,
de allra viktigaste orden

de största sakerna
ska talas om med små bokstäver
de starkaste smakerna,
de som gräver, de som kräver,

kan man ibland inte tala om alls
man borde dem helst inte nämna
åtminstone ska man träda väldigt försiktigt
det finns risk för att korthusen ska rämna

så, vi blundar, vi tittar åt ett annat håll
och när ondskan till slut visar sina tänder
låtsas vi som om vi inte hade nån koll
men det är många av oss som inte har rena händer




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-04 14:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det var betydligt trevligare när vi lekte sanning och konsekvens med flickorna på skolvinden
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP