Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När våren är yster

Så verkligheten är en dysterhet
När våren är yster
Och blanka vattendroppar
Smyckar bladen med sin lyster

Varför smycka tankar med mörker syster
När  fåglars kvitter inte tystnar
och solen skiner som koppar
Smyckar bladen med sitt ljus

Om du stillar dig och lyssnar
Om du håller upp med sysslor
Glädjen hoppar och poppar
Ett nytt liv vyssas




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-04-04 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP