Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första


första vårdagen
och redan många myror
döda




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sånt är livet ...
2019-04-07

  TrollTörnTrappan VIP
...precis som sista raden slutar för tidigt. Fyndigt haiku-grepp! Gripande öde! [eller så är det myr-kolonier som tror de får bo i ens sovrum som avses??]
2019-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske just den första dagen.
Kallt osv.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP