Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej å hå!

 Jag halkade grovt dag

men landade på fötterna,

Tog en promenad i solen

det är också en pina,

men väl hemma känner

man belöningen ,

Välbefinnandet ökar

Och en jublande själ!

Detta vill jag göra känt!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-04 15:15



Bookmark and Share


  SatansSon
kvirrainte. moder teresa hade bestämda åsikter om kvirr, gör som hon och ge av ditt överflöd till de fattiga.
2019-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Vilken tur att du inte gjorde illa och kunde känna välbefinnande när du kom hem.
2019-04-05

  Bibbi VIP
"Allt samverkar till det bästa för de som älskar Gud." Rom. 8:28
2019-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt, att du mår bra efter promenaden!
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy