Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dej mer. Jag älskar dej mest



Det finns många som tror att det är dom
men det är jag
jag älskar dej mer
jag älskar dej mest

Att blunda och känna din värme i varje cell
känna din doft fylla mej
med glädje och energi

Med dej blir jag frisk
med dej blir jag hel
med dej får jag kraft

Det finns många som tror att det är dom
men det är jag
jag älskar dej mer
jag älskar dej mest

kära älskade vår




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-04 15:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man får just nu inte nog av längtan efter grönt gräs och torr mark att ligga i/på. Låt fåglarna och insekterna anfalla oss.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff