Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bästa dikterna

bättre dikter
än de jag har skrivit
är de jag kommer att skriva
de allra bästa dikterna
kommer jag aldrig att skriva




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-04 16:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Framsynt
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP