Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömkvinnan

väcker mig hårt
Jag har varit elak
Jag var inte jag men ändå jag
Men jag var dum, fast det var bra, fast dåligt ändå
-Det förstår jag, otäck
Blå, eller grön, om man vet färger är man galen
Sen blev det hon som var jag och bara slog och slog fast på henne
Så det var jag som var elak
Fattar jag hur det känns?
-Förlåt
Det är tur att jag har henne som har koll på vad jag gör när hon sover




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 16:48



Bookmark and Share


  SatansSon
denna var bra!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP