Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I himmelen

Jag ser dig varje dag

stärnorna blinka å glimma

du kom en gång å titta

å jag blev väldigt rädd!

Jag hyser sedan dess

fruktan å förvissning!

Herren älskar mig

ljusets son han likaså!

De följer varje steg

å han hör mig andas!

Å sagan är ej slut!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-04 19:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner lugnet i dina ord!
2019-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart för dig att ha denna tro!
2019-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar det ett lugn och en trygghet i din text!
2019-04-05

  Bibbi VIP
Amen.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy