Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankrån eller sex?

Stick in , Stick ut.
Knut.




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-04 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På vilket sätt utesluter det ena det andra? Tuff eller mjuk?
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim